Prijslijst en werkwijze bedrijven

Onze werkwijze:
In veel gevallen begint een aanvraag voor een bedrijfsreportage met een intakegesprek.

Hierin bespreken we de ideeën en wensen over de fotografie voor uw bedrijf of product. Dit kan zowel op locatie als bij ons in de fotostudio. Wij nemen de foto’s op in hoge resolutie en leveren de beelden aan in het door u gewenste formaat. In uw bedrijf maken we gebruik van het aanwezige daglicht voor sfeeropnamen of we gebruiken studiolampen voor product of portretopnamen. De gewenste beelden worden copyrightvrij geleverd waardoor u de foto's onbeperkt kunt gebruiken.

Naast de digitale bestanden kunt u de beelden op vele manieren bij ons laten afdrukken van foto tot poster maar ook canvas, stickers, banners, aluminium en plexiglas behoren tot de mogelijkheden. 
 
Kosten bedrijfsfotografie:
Het uurtarief in 2021 bedraagt € 80,00 dit geld voor transport, opbouw/afbouw set, fotografie en beeldbewerking. De mogelijkheden bestaan uit; 360 graden, hoogtefotografie met hoogtestatief of drone en korte video impressies.
Het vrijstaan maken van beelden voor b.v. een webshop verzorgen wij.
Het tarief hiervoor is erg afhankelijk van o.a. het aantal beelden.
Kilometervergoeding: € 0,38 per kilometer.
Beelden zijn copyrightvrij te gebruiken met naamsvermelding onder de foto of in de colofon: Clips fotografie, Jan van Woerden
 
Klantportaal
Wij maken voor uw bedrijf een online webservice op ons klantenportaal. Via deze pagina laten wij de geselecteerde beelden aan u zien. Hier kunt u de beelden aanklikken om te vergroten en te selecteren. Op deze manier laat u de keuze aan ons weten.
 
Zakelijk portret in onze fotostudio en op locatie: 
U wilt natuurlijk dat uw werknemers goed en verzorgd gefotografeerd worden. Als u voor uw website of flyer een professionele zakelijke foto nodig heeft kunnen wij u de hoogste kwaliteit leveren. Deze foto is digitaal te gebruiken voor de medewerkers voor sociale media zoals LinkedIn en Facebook.
 
Inclusief: 5 digitale foto’s in lage resolutie, het poseren in twee verschillende outfits.
Tarief: € 80,00 per persoon.
 
10-20 medewerkers                 € 33,00 per persoon
21-50 medewerkers                 € 30,00 per persoon
51-100 medewerkers               € 28,00 per persoon
 
Extra optie bij een zakelijk portret in de studio:
Haarstyling € 30,00 per persoon.

Visagie € 30,00 per persoon.Kledingstyling € 30,00 per persoon.


Voor meerdere personen, tarief op aanvraag.
 
Tarieven zijn exclusief 21% BTW.